Rakennustarkastaja - Posion kunta

Rakennustarkastaja - Posion kunta

Rakennustarkastajan virransijaisuus toistaiseksi 31.10.2019 saakka. Tehtävä muuttuu vakinaiseksi nykyisen rakennustarkastajan siirtyessä eläkkeelle 1.11.2019. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva talonrakennusalan korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja/tai rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Kelpoisuutena hyväksytään myös maankäyttö - ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymä-säännöksessä tarkoitettu kelpoisuus. Kunnallisen toimintaympäristön tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä kunnallishallintoon kuuluvien ohjelmistojen hallinta luetaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.
Palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virka täytetään toistaiseksi ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Työyhteisömme on savuton. Hakemukset tulee toimittaa 12.8.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan työhaastattelun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa kirjeellä osoitteeseen: Posion kunta, toimintaympäristöpalvelut, Kirkkotie 1, 97900 Posio.

Lisätietoja

http://www.posio.fi
http://www.taikamaantarinat.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat: palvelujohtaja Kari Laurila 040 8012 260, kari.laurila@posio.fi (lomalla 15.7.-11.8.2019)

Posion kunta
Osoite: Kirkkotie 1 Posio, 97900 Posio

Kuule Posion, Lapin Taikamaan kutsu: Rohkene rääpäistä Riisillä. Uskaltaudu uimaan ´Lapin Rivieralla. Koe suuri seikkailu Korouomassa. Ihastu keramiikan kauneuteen.
Tule Posiolle Lapin maakunnan eteläosassa sijaitsevaan luonnonkauniseen n. 3300 asukkaan kuntaan ja vilkkaaseen mökkipitäjään, joka tarjoaa niin asukkailleen kuin vierailijoille hyvät peruspalvelut ja erinomaiset luontoliikuntamahdollisuudet. Kunnan palveluksessa on noin 170 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa, joiden hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Olemme lähellä kaikkea, kunnan taajamasta Rovaniemelle on 135 km, Ouluun 225 km ja Kuusamoon, jossa sijaitsee lähin lentokenttä on 60 km.

Tutustu työnantajaan