Rakennustarkastaja - Virtain kaupunki

Rakennustarkastaja - Virtain kaupunki

Pätevyysvaatimuksena rakennustarkastajan virkaan on MRA 4.3 §:n mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto. Lisäksi tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Viran kelpoisuuden täyttää myös MRA 108 §:n siirtymäsäännöksen mukaisesti ennen asetuksen voimaantuloa rakennustarkastajan virkaan nimitetty henkilö tai henkilö, joka täyttää aikaisemman asetuksen 158 a §:ssä rakennustarkastajalle säädetyt kelpoisuusvaatimukset.

Kaupungin rakennusvalvonnassa on käytössä sähköinen lupajärjestelmä ja Facta kuntarekisterin rakennusvalvonta-osio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta sekä itsenäistä, joustavaa ja reipasta asennetta työntekoon sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtäviin kuuluvat mm.
- rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittely, aloituskokousten ja katselmusten suorittaminen, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvonta ja muut rakennusvalvonnan työtehtävät
- valmistella maankäyttö- ja rakennuslain mukaisia poikkeamisia
- tukea kaavoitukseen ja paikkatietoon liittyviä toimintoja
- suorittaa kiinteistöihin liittyviä kartoituksia, tarkistaa kiinteistötietoja, päivittää paikkatietojärjestelmän kartta- ja kiinteistötietoja.

Lisäksi eduksi katsotaan:
- ACAD osaaminen
- maankäytön ja kaavoituksen tuntemus
- kunnallishallinnon kokemus

Tarjoamme Sinulle:
- mielenkiintoisen ja motivoivan työn kehitykseen panostavassa organisaatiossa.
- hyvän työyhteisön sekä vastuullisen ja haastavan työtehtävän.
- mahdollisuuden kehittyä työurallasi.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristösuunnittelija Sini Yli-Öyrä puh. 044 7151353

Tekninen toimi
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on vireä jylhä luonnonkaunis 6800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjoisella Pirkanmaalla. Olemme kehittyvä ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin ja sekä kuntalaisten että henkilöstön hyvinvointiin. Taloutemme on tasapainossa, strategianamme on kasvaa ja uudistua erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Teknisen osaston palveluksessa työskentelee noin 80 henkilöä.