Rakennustarkastaja - Kemiönsaaren kunta

ympäristö- ja tekniikkaosaston valvontayksikköön.

Kemiönsaaren kunta on kaksikielinen saaristokunta, jonka enemmistökieli on ruotsi. Nyt haemme rakennustarkastajaa valvontayksikköömme. Rakennusvalvonta osallistuu toimivan, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseen. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista ja tekee lupapäätöksiä. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii rakennus- ja ympäristövalvontalautakunta.

Tehtäviisi kuuluu käytännössä rakennuslupa asioiden käsittely, viranomaiskatselmusten suorittaminen sekä rakennus- ja ympäristövalvontalautakunnan asioiden valmistelu, vastuualueena saaristo. Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä. Työskentelet tiimissä yhdessä mukavien työtovereiden kanssa, mutta sinun tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä MRA 4 § ja 108 § mukaan. Sinulla on molempien kotimaisten kielten riittävä kirjallinen ja suullinen taito; sinulla tulee olla erinomaiset taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja todistus vähintään hyvistä taidoista toisessa kotimaisessa kielessä. Annamme paljon painoarvoa henkilökohtaiselle soveltuvuudelle.

Valitun henkilön tulee esittää koeaikana hyväksyttävä työterveyslääkärin todistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.kemionsaari.fi
https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Tutustu työnantajaan

valvontapäällikkö Dan Renfors puh. 040 350 3579, dan.renfors@kimitoon.fi
tai tekninen johtaja Ralf Nyholm, puh. 040 624 8405, ralf.nyholm@kimitoon.fi

Ympäristö ja tekniikkaosasto
Osoite: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Kemiönsaaren kunta on savuton työpaikka.

Kemiönsaaren kunta - Savuton työpaikka