Rakennustarkastaja - Mustasaaren kunta

Mustasaaren kunnan rakennusvalvonta hakee rakennustarkastajaan sijaista ajalle 1.9. - 31.12.2021.

Rakennustarkastajan keskeisinä työtehtävinä ovat rakennusvalvonta, lupa-asioiden käsittely, asiakasneuvonta sekä toimisto- ja rekisteröintipalvelut. Mustasaaren kunnan hallintokieli on ruotsi. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät maankäyttö- ja rakennusasetuksen (895/1999) 4. ja 108. §:n mukaisesti. Valinnassa huomioidaan lisäksi hakijan osaaminen ja kokemus pientalorakentamisesta, perehtyneisyys rakennusvalvonnan tehtäviin sekä yhteistyötaidot ja joustavuus. Eduksi katsotaan kokemus kunnallishallinnosta ja rakennusvalvonnan tietokoneohjelmien tuntemus.

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi, työavain 366 240, tai sähköpostitse michael.ek@mustasaari.fi viimeistään 10.8.2021 klo 16.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennustarkastaja Michael Ek, 06 327 7186 tai 050 569 7386, michael.ek@mustasaari.fi.

Lisätietoja

Korsholms kommun, Koncerntjänster, Samhällsbyggnad, Byggnadstillsyn

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat