Skip to main content
test
Rakennustarkastaja - Haminan kaupunki

Tule kanssamme rakentamaan Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Haminan kaupunki hakee rohkeaa, tulevaisuuteen katsovaa sekä asukas- ja yrityslähtöistä henkilöä

RAKENNUSTARKASTAJAN

vakituiseen virkasuhteeseen. Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluvat rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, kuten lupa-asiat sekä rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvonta.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Odotamme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Osittainen etätyö on mahdollista kaupungin etätyöohjeen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Rakennusvalvontatiimissä työskentelee kaksi rakennustarkastajaa ja kaksi rakennusvalvontasihteeriä. Työn aloitus 12.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Ennen valinnan vahvistamista työnantajalle on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Saat käyttöösi myös ePassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset 17.8.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Lisätietoja tehtävästä antavat: ympäristöpäällikkö Tapio Glumoff, p. 040 511 9819, tapio.glumoff@hamina.fi (8.8. alkaen), hallintojohtaja Maria Ovaska, p. 040 564 0206, maria.ovaska@hamina.fi (7.8. saakka).

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/asuminen-ymparisto/rakentaminen/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpäällikkö Tapio Glumoff, p. 040 511 9819, tapio.glumoff@hamina.fi (8.8. alkaen),
Hallintojohtaja Maria Ovaska, p. 040 564 0206, maria.ovaska@hamina.fi (7.8. saakka).

Lisätietoja

Haminan kaupunki, Vetovoimainen Hamina, Ympäristön ja rakentamisen valvonta

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat