Skip to main content
test
Rakennustarkastaja - Forssan kaupunki

Forssan kaupungin rakennusvalvonnassa on haettavana rakennustarkastajan vakinainen virka.

Forssan kaupunki hoitaa Forssan kaupungin sekä Tammelan, Jokioisten, Ypäjän ja Humppilan kuntien rakennusvalvontaviranomaisen tehtäviä kuntien yhteistyösopimuksen mukaisesti. Rakennusvalvonnassa työskentelee johtava rakennustarkastaja, tarkastusinsinööri (lvi) ja kaksi rakennustarkastajaa, joista nyt toista haetaan. Tukena asioiden hoidossa on ammattitaitoinen 10 hengen rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojeluyksikkö.

Rakennustarkastajan tehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa ja poikkeamislupien valmistelua sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on MRA 4.3 §:n mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen insinöörin koulutus. Lisäksi tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Kokemus julkisessa organisaatiossa katsotaan eduksi.

Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä kuntien teknisten sopimuksen mukaan.
Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Valittujen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Forssan kaupunki on savuton työpaikka. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.forssa.fi/asuminen-ja-ymparisto/tekniset-palvelut/rakennusvalvonta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rakennustarkastaja Jukka Laaksonen, jukka.laaksonen@forssa.fi, (03) 4141 5320
Ympäristöpäällikkö Niina Salminen-Åberg, niina.salminen(at)forssa.fi, (03) 4141 5267

Lisätietoja

Forssan kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu

Forssa on noin 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Seutukunnalla on noin 32 000 asukasta. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen.

Forssan kaupunki hoitaa Forssan kaupungin sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kuntien rakennusvalvontaviranomaisen tehtäviä kuntien yhteistyösopimuksen mukaisesti. Rakennusvalvonnassa työskentelee kaksi lupasihteeriä, johtava rakennustarkastaja, tarkastusinsinööri (lvi) ja kaksi rakennustarkastajaa, joista nyt toista haetaan. Tukena asioiden hoidossa on ammattitaitoinen 10 hengen rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojeluyksikkö.


Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Savuton työpaikka Forssan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Forssan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat