Skip to main content
test
Rakennustarkastaja - Kouvolan kaupunki

Haemme RAKENNUSTARKASTAJAA viransijaisuuteen ajalle 5.9.2022 - 31.8.2023.

Rakennustarkastajan virassa vastaat rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella. Tuotat rakennusvalvontapalveluita kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille. Tukenasi on noin 15 hengen kaikkien hyvinvointiin suuntautunut työyhteisö, mukaan lukien kolme rakennustarkastajakollegaa. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Rakennustarkastajan virkatehtäviin sisältyvät rakentamiseen tarvittavien lupahakemusten käsittely ja päätösten tekeminen sekä tarvittaessa katselmusten ja tarkastusten suorittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat neuvonta rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuminen rakennusvalvonnan kehitystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, dipl.ins. tai YAMK/AMK -tutkinto) tai aikaisempi rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto.

Viran hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, tietotekniikan hallintaa, yhteistyö- ja asiakaspalvelukykyä sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan muutaman vuoden kokemus tehtävää vastaavasta rakennusvalvontatyöstä tai rakennussuunnittelusta. Myös äskettäin valmistuneelle kehittymiseen suuntautuneelle tehtävä tarjoaa erinomaisen ammatillisen kasvun paikan.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 3535 e/kk + mahdollinen ammattialalisä.

Hakemuksen liitteeksi tulee liittää CV. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pyritään pitämään ma 1.8.2022.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennusvalvontapäällikkö Risto Mikkola puh. 02061 58237, risto.mikkola(at)kouvola.fi 27.6. - 1.7.2022, puh.tiedustelut klo 13-14.
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Asuminen ja ympäristö, Rakennusvalvonta

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja yli 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. www.kouvola.fi

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat