test
Rakennustarkastaja - Vihdin kunta

Vihdin rakennusvalvonnassa työskentelee seitsemän henkilöä. Haemme joukkoomme rakennustarkastajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 27.1.2022 - 26.1.2024.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin tai talonrakennusalan rakennusmestarin tutkinto (MRA 4§ ja 108§). Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Viran suorittaminen vaatii kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Luemme eduksi monipuoliset atk-taidot.

Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Vihdin rakennusvalvonta käyttää sähköistä lupajärjestelmää (Lupapiste.fi). Viranhoito edellyttää aiempaa kokemusta rakennusvalvonnan työtehtävistä tai vastaavista valvontatöistä.

Viranhoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Laaksonen, johtava rakennustarkastaja
sanna.laaksonen@vihti.fi
puh. 044 467 5597

Lisätietoja

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontapalvelut

Vihdin kunta eli ”Aktiivisten ihmisten Vihti” sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Vihdissä asuu lähes 30 000 asukasta ja yrityksiä on noin 2 000. Kunnan päätaajama on Nummela. Vihdin historia ulottuu yli 500 vuoden päähän.

Luonto on Vihdissä aina lähellä. Suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, kunnan tärkein vesistö Hiidenvesi on osa Etelä-Suomen laajinta vesistöaluetta ja Salpausselkään kuuluva Nummelan harju kulkee kunnan läpi. Vihdin moni-ilmeinen luonto tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Sinulle suositellut työpaikat