Rakennustarkastaja - Vihdin kunta

Rakennustarkastaja - Vihdin kunta

Haemme Vihdin kunnan rakennusvalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Rakennustarkastajaa

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu rakennusvalvonnan viranomaistehtäviä, kuten lupakäsittelyä, katselmuksia, sekä rakentamisen ohjausta ja neuvontaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä kiinnostusta osallistua toiminnan kehittämiseen rakennusvalvonnassa.

Käytössämme on Lupapiste.fi-palvelun sähköinen asiointi ja arkistointi, sekä Trimble Locus-paikkatietojärjestelmä.

Hakijoilta edellytetään rakennusalan korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (maankäyttö- ja rakennusasetus, 4 § 3. mom.) tai MRA 108 §:n mukaista pätevyyttä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät tehtävän hoitamiseksi.

Virkasuhteeseen valitulla on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 24.2.2019 klo 12 mennessä sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.vihti.fi/

Johtava rakennustarkastaja Sanna Laaksonen, p. 044-4675597, sposti sanna.laaksonen@vihti.fi, rakennustarkastaja Petri Teittinen, p. 044-0421351, sposti petri.teittinen@vihti.fi

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontapalvelut
Osoite: Asemantie 30, Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan kivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan