Rakennustarkastaja - Vihdin kunta

Vihdin rakennusvalvonnassa työskentelee seitsemän henkilöä. Haemme joukkoomme rakennustarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin tai talonrakennusalan rakennusmestarin tutkinto (MRA 4§ ja 108§). Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Viran suorittaminen vaatii kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Luemme eduksi monipuoliset atk-taidot.
Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Vihdin rakennusvalvonta käyttää sähköistä lupajärjestelmää (Lupapiste.fi).
Viranhoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan kokemus kunnallisesta päätöksenteosta ja sähköisen lupajärjestelmän (lupapiste.fi) osaaminen.
Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Sanna Laaksonen, johtava rakennustarkastaja
sanna.laaksonen@vihti.fi
puh. 044 467 5597

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontapalvelut
Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan kivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!