Rakennustarkastajan virka - Loviisan kaupunki

Rakennustarkastajan virka - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki julistaa haettavaksi RAKENNUSTARKASTAJAN VIRAN

Haemme RAKENNUSTARKASTAJAA 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonta ohjaa ja valvoo kunnan alueella tapahtuvaa rakentamista. Rakennustarkastajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä lupahakemusten käsittely, katselmusten suorittaminen sekä neuvonta rakentamiseen liittyvissä asioissa. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta rakennusvalvonnan tehtävästä, me perehdytämme sinut tehtävääsi. Ajokortti on välttämätön viran hoitamiseksi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennuslain 21 §:n ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus, aikaisempi rakennusalan insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusmestarin tutkinto, sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Loviisa on kaksikielinen kaupunki, joten hakijalta vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Ehdoton edellytys on tietotekniikan hallinta ja halu palvella asiakkaitamme.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, TS, mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 300 euroa + mahdolliset lisät. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on 6 kuukautta.

Viran hakuaikaa jatketaan. Aikaisemmin 1.-29.3.2019 jätetyt hakemukset huomioidaan.
Hakemukset pyydetään jättämään 30.4.2019 kello 16.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Lisätietoja virasta antaa johtava rakennustarkastaja Miia Hento, puh. 040 641 2401, miia.hento@loviisa.fi

Loviisan kaupunki
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan