Rakennustöiden valvoja - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme asiantuntevaa ja osaavaa rakennustöiden valvojaa Satapsykiatrian rakennustyömaalle.

Satapsykiatrian uudisrakennukseen tullaan keskittämään valtaosa Satakunnan sairaanhoitopiirin nykyisestä psykiatrian erikoissairaanhoidon toiminnasta. Satapsykiatrian rakennustyöt käynnistyivät huhtikuussa 2021 ja rakennus otetaan käyttöön kesällä 2023. Hankkeen kokonaisbudjetti on 55,7 M€.

Rakennustöiden valvojan tehtäviin kuuluvat työn tekninen ja ajallinen valvonta, työsuojelu, taloudellinen valvonta hankkeen eri yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tilaajan hankintojen yhteensovitus projektiin.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä alkaen 6.9.2021 ja jatkuen 31.8.2023 asti.

Edellytämme alan ammattikoulutusta, joko rakennusmestarin tai insinöörin tutkintoa. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennustöiden valvojan tai muista vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta.

Voit esittää palkkatoiveesi hakulomakkeella. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuttajajohtaja Jari Syystö,
p. 044 707 7752

Lisätietoja

Huoltokeskus, Rakennuttaminen, hallinto

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat