Skip to main content
test
Rakennustutkija - Lappeenrannan kaupunki

Rakennustutkija Lappeenrannan museoille

Tule meille töihin, eläväiseen Lappeenrantaan, 73 000 asukkaan kansainväliseen yliopistokaupunkiin!

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista ja toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella Saimaan rannalla. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta sekä Kymenlaakso alueellisen taidemuseotehtävän osalta. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaisuuteen ja yhdessä tekemiseen ja tarjoamme siihen monipuolisen ja osaavan 27-jäsenisen työyhteisön.

Rakennustutkijan tehtäviin kuuluvat rakennusperinnön hoitoon ja -suojeluun liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät, neuvottelut, kulttuuriympäristökasvatus ja rakennetun ympäristön hoitoon liittyvät hankkeet ja tietopalvelu. Rakennustutkija kuuluu museon kokoelmat ja tutkimus -yksikköön ja on jäsen kulttuuriympäristö- ja yleisötyötiimeissä.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, tehtävään soveltuvia opintoja, kulttuuriympäristöjen hoitoon liittyvää työkokemusta, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä viestintäosaamista. Eteläkarjalaisten kulttuuriympäristöjen tuntemus luetaan eduksi.

Toivomme sinulta myös kiinnostusta rakennettuun ympäristöön ja halua vaalia eri-ikäistä rakennettua kulttuuriperintöä sekä ymmärrystä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten korjausrakentamisesta.

Monipuolinen ja vaativa tehtävä edellyttää sinulta kykyä rakennetun ympäristön kulttuurihistoriallisesta arvottamisesta ja valmiutta tuottaa museon viranomaislausuntoja nopeallakin aikajänteellä, mutta myös halua toiminnan kehittämiseen ja toimimista sidosryhmien ja asiakkaiden parissa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Hakemuksen tulee olla perillä pe 27.5.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kulttuuri-ja-liikunta/Museot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: museotoimenjohtaja Päivi Partanen puh. 040 564 2204, paivi.partanen@lappeenranta.fi

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Hyvinvointi- sivistyspalvelut, Kulttuuritoimi, Museot

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa. www.lappeenranta.fi


Osoite: Lappeenrannan kaupunki, Museot, Kristiinankatu 9, 53900 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat