Rakennustyömies - Kaarea Oy

Haemme sinua meille rakennustyömiehen tehtävään vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 14.4.-10.10.2020

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pie-nempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Sinulla on osaamista ja tahtoa työskennellä korjausrakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Pidät vaihtelevista työpäivistä, omaat monipuolisen vankan työkokemuksen rakennusalan eri tehtävistä ja teet työsi itsenäisesti sekä huolellisesti. Olet luotettava ja huumori piristää työpäivääsi. Suhtaudut innokkaasti alaan ja haluat kehittyä työssäsi. Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on työssä välttämätön. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti rakennusalan työtehtävistäsi.

Huomioithan, että valitun työntekijän tulee olla työttömänä työnhakijana.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä! Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse kunnossapitopäällikkö Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Fiskarssinkatu 11, 20750 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!