Rakennusvalvontayksikön päällikkö - Porin kaupunki

Yksikön päällikkönä tulet toimimaan rakennusvalvonta- ja kaupunkimittausyksikön viiden tiimin esimiehenä ja maankäyttö- ja rakennuslain 21 §:n mukaisena rakennustarkastajana. Rakennusvalvonnassa työskentelee lisäksesi noin 30 hengen rautainen asiantuntijajoukko. Vastaat yksikön taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta, lupakäytäntöjen sekä sähköisen asiakaspalvelun kehittämisestä.

Porissa rakentaminen on ollut vilkasta koko viimeisen vuosikymmenen ajan. Rakennuslupia käsitellään noin 800 kpl vuosittain. Meillä on käytössä Lupapiste.

Osana Porin kaupungin konsernihallinnon uudistusta elinvoiman edistämisen tehtävät ja nykyinen ympäristö- ja lupapalveluiden toimiala on suunniteltu yhdistettävän omaksi toimialaksi.

Elinvoima- ja ympäristötoimialan kokonaisuuden valmistelusta vastaa konsernihallinnon toimialajohtaja Lauri Kilkku, joka hoitaa oman tehtävänsä ohella myös ympäristö- ja lupapalveluiden toimialajohtajan tehtävät 1.5.-31.12.2020 tai siihen asti, kunnes uusi elinvoima- ja ympäristötoimiala aloittaa toimintansa.

Edellytämme, että täytät viran kelpoisuusvaatimukset, jotka ovat
- yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa/teknillisessä yliopistossa suoritettu rakennusalan DI- tai arkkitehdin tutkinto
- riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä ja hyvä rakennuslainsäädännön tuntemus.

Eduksesi viran haussa katsotaan, jos sinulla on
- kokemus rakennusvalvonnan tehtävistä
- näyttöä johtamistehtävistä
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- kykyä uudistua jatkuvasti ja vastata muutostarpeisiin
- omaat asiakaslähtöisen toimintatavan ja aktiivisen kehittämisotteen

Tarjoamme sinulle
- monipuolisia ja haasteellisia rakennusvalvonnan tehtäviä, joissa saat laittaa likoon koko luovuutesi, tietosi ja taitosi
- vastuullista ja haastavaa tehtävää vastaavan palkan
- uudistuvan ja kannustavan työympäristön

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pori.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Konsernihallinnon toimialajohtaja Lauri Kilkku p. 044 701 1019

Porin kaupunki, Ympäristö ja lupapalvelut, Rakennusvalvontayksikkö
Osoite: Valtakatu 11, 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka