Skip to main content
test
Rakennuttaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin talonrakennuspalvelut hakee rakennuttajaa vakinaiseen virkaan.

Rakennuttaja toimii talonrakennuspalveluiden rakennuttajatiimissä vastaten kaupungin talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Työ vaatii omatoimista otetta projektien johtamisessa hankkeen alusta loppuun saakka. Rakennuttajana mm. ohjaat hankkeiden suunnittelua, kilpailutat urakat sekä vastaat työmaiden valvonnasta ja hankkeiden taloudesta.

Rakennuttajan työ edellyttää kokemusta rakennusalalta. Työssä onnistuminen vaatii työkokemuksen ja osaamisen lisäksi paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, atk-taitoja sekä hyvää kirjallista esitystaitoa.
Hankintalain osaaminen sekä rakennusalan sopimustekniikan hallinta katsotaan eduksi. Mikäli nämä eivät vielä ole vahvinta osaamisalaasi, niin olemme valmiita kouluttamaan sinua näihinkin osa-alueisiin.

Tarjoamme sinulle osaavan asiantuntijaorganisaation tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi rakennusalan ammattilaisena. Rakennuttajana toimit yhteistyössä Mikkelin kaupungin muiden yksiköiden kanssa ja saat tukea eri alojen asiantuntijoilta onnistuneen lopputuloksen mahdollistamiseksi.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään rakennusmestarin- tai rakennustekniikan (AMK)-tutkinto tai sitä aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu rakennusteknikon tutkinto. Edellytämme valitulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Toimeen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen
puh. 044 794 3240
jarkko.hyttinen(at)mikkeli.fi.

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, talonrakennuspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat