Rakennuttaja - Jyväskylän kaupunki

Rakennuttaja - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan Liikenne- ja viheralueiden palvelualue vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien rakennuttamisesta.

Haemme Liikenne ja viheralueet -palvelualueelle

RAKENNUTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2020 alkaen.

Yhdyskuntatekniikan rakennuttajan pääasiallisina tehtävinä ovat katu- ja muiden yleisten alueiden hankkeiden suunnitteluttaminen, rakennuttaminen ja valvonta. Rakennuttaja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten vesihuoltolaitoksen kanssa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknikon tai insinöörin tutkinto. Hakijalla tulee olla kokemusta katujen tai vastaavien väylien sekä putkijohtojen suunnittelusta / suunnitteluttamisesta ja/tai rakennuttamisesta / rakentamisesta. Hakijan tulee olla perehtynyt infra-rakenteiden laatuvaatimuksiin, hankintoihin ja infrarakentamisen turvallisuusasioihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta tiedon hankinnassa ja yhteistyöverkostojen luomisessa ja ylläpitämisessä sekä kaupungin sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Rakennuttajapäällikkö Jari Lohi p. 014 2665124, sähköpostitse: jari.lohi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!