Rakennuttajainsinööri, (2 kpl) - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin tila- ja ravintopalvelut hakee osaavaan joukkoonsa kahta rakennuttajainsinööriä vakituisiin työsuhteisiin. Voit olla vasta uraasi aloitteleva tai jo monia hankkeita menestyksellisesti läpivienyt konkari.

Toimien kelpoisuusehtona on tekniikan opintosuunnalla suoritettu opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, mielellään rakennusalalta. Arvostamme käytännön rakentamis- ja rakennuttamiskokemusta, kustannustietoutta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen toimintaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä.

Työtehtäviin kuuluu kaupungin monipuolisen palvelutarjonnan käyttöön toteutettavien talonrakennushankkeiden hanke- ja toteutussuunnittelun ohjaaminen sekä rakennuttamis- ja valvontatehtävät.

Rakennuttajainsinöörin palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävän täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.


Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen ja osoittaa:, Kaarinan kaupunki/ tila- ja ravintopalvelut/ rakennuttajapäällikkö Markku Leinonen, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina, Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi
http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Rakennuttajapäällikkö Markku Leinonen p. 050 373 2512
Tekninen johtaja Jyrki Haapasaari p. 040 507 0238
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.