Rakennuttajainsinööri - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkää on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Hyvinkäällä hektisyys ja hyvää tekevä hiljaisuus ovat harmoniassa. Vehreään maaperäämme on hyvä juurtua niin ihmisen kuin yrityksenkin.

Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja järjestämme palvelut asukkaillemme laadukkaasti. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet erilaisiin elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden. Tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa.

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen

Rakennuttajainsinööriä

Sinä rautainen infra-alan rakennuttamisen ammattilainen, haluamme sinut Hyvinkää-tiimiin!

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on infrapuolen hankkeiden rakennuttaminen. Työ sisältää mm. kohteiden urakka-asiakirjojen valmistelun ja kilpailutusprosessin läpiviennin yhteistyössä hankintapuolen kanssa, nimettyjen rakennuskohteiden sopimusten tekemisen, työmaavalvonnan, kustannusseurannan ja työturvallisuuskoordinaattorina toimimisen.

Rakennuttajainsinööri osallistuu myös tarvittavissa määrin rakennettavaksi tulevien kohteiden rakennussuunnitteluprosessiin ja toimii rakentamisen valmistelussa sekä mahdollisiin työnaikaisiin suunnitelmamuutoksiin liittyen tiiviissä yhteistyössä Infran suunnittelun kanssa.

Toivomme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä, yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, B-ajokorttia sekä oman auton käyttöä. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, työmaa- tai suunnittelijakokemus, rakennuttajapätevyys RAP ja työturvallisuuskoordinaattorikoulutus.

Kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu soveltuva tutkinto (esim. yhdyskuntatekniikka/rakennustekniikka) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Tukenasi työssä ovat asiantuntevat kollegat ja työyhteisön monialainen osaaminen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 386395) kautta 24.10.2021 klo 23.59 mennessä. Työtehtävä alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Tapani Heikkinen, puh 0400 48 6826

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuttajapäällikkö Tapani Heikkinen, puh 0400 48 6826

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö

Tule mukaan rakentamaan kaupunkia noin 47 000 hyvinkääläiselle Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa. Teemme yhdessä töitä 1700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat