test
Rakennuttajainsinööri - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Savonlinnan kaupungin toimitilapalvelut vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen sekä osakehuoneistojen kunnossapidosta ja korjauksista. Toimitilapalvelut hallinnoi n. 190.000 m2 kiinteistömassaa n. 240:ssä eri rakennuksessa. Työ toimitilapalvelussa on mielenkiintoista ja monipuolista.

Rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluvat peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteiden rakennuttaminen hankesuunnittelusta aina kymmenvuotisvastuiden hoitamiseen saakka sekä rakennuskohteiden työmaavalvontaa ja työturvallisuuskoordinaattorin tehtäviä.

Edellytämme talonrakennusalan koulutusta (ins. AMK , rak.ins tai rakennusmestari) sekä työkokemusta. Mikäli hakijalla on RAP pätevyys voidaan myös muun teknisen alan koulutus hyväksyä.
Eduksi luetaan RAP tai RAPS pätevyys.
Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta.
Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Rakennuttajainsinööri. Hakemusasia-kirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 16.12.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kiinteistöjohtaja Jukka Oikari, 044 417 4756

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään. Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat