Skip to main content
test
Rakennuttajainsinööri - Sotkamon kunta

Rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluu nimikkeen mukaisesti kunnan saneeraus- ja uudisrakennuskohteiden rakennuttamistehtäviä sekä työmaavalvontaa erikseen määritetyissä kohteissa. Rakennuttajainsinööri vastaa osaltaan teknisten palvelujen kilpailutuksista ja työnkuvaan kuuluu erilaisten kehittämishankkeiden valmistelu sekä hankkeiden projektijohtaminen. Lisäksi tehtäviin voi kuulua myös työnantajan erikseen määriteltäviä tehtäviä liittyen teknisten palvelujen kiinteistöjen hallintaan ja yleishallintoon.

Edellytämme hakijalta kokemusta rakennuttamisesta, työmaavalvonnasta, projektien johtamisesta. Eduksi katsomme kunta-alan ja julkisen hankintalain tuntemuksen sekä kokemuksen Cloudia-toimittajaportaalin käytöstä hankinnoissa. Hakijassa arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja itsenäistä otetta työskentelyyn sekä ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle hyvähenkisen ja avoimen työyhteisön ja vastuuta kykyjesi mukaan. Tervetuloa aktiiviseen ja erittäin vireään Sotkamoon, joka mm. Vuokatin palveluverkostoineen tarjoaa oivat mahdollisuudet erilaisille harrastuksille!

Rakennuttajainsinöörin tehtävä on määräaikainen ja se päättyy alustavan arvion mukaan 31.12.2024. Tehtävän jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollinen ja tarjolle voi tulla myös muita teknisten palvelujen tehtäviä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan TS:n perusteella. Tehtävään on neljän kuukauden koeaika. Hakija voi esittää hakemuksensa yhteydessä palkkatoiveen. Tehtävää haetaan 24.5.2022 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen (mika.kilpelainen@sotkamo.fi ja puh. 044 750 2111) ja tekninen johtaja Harri Helenius (harri.helenius@sotkamo.fi ja puh.
044 750 2491).

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Tekniset palvelut

Sotkamon kunta on savuton työpaikka Sotkamon kunta Markkinatie1 88600 Sotkamo (08) 6155 811 kirjaamo@sotkamo.fi Aukioloajat: Ma-To klo 8.00–16.00 Pe klo 8.00–15.00 Arkipyhien aatot ja juhannus- ja jouluaattoa edeltävät päivät 8.00–15.00


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat