Skip to main content
test
Rakennuttajainsinööri - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin talonrakennuspalvelut -yksikkö hakee rakennuttajaa vakinaiseen virkaan 2.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennuttajainsinööri toimii talonrakennuspalveluiden rakennuttajatiimissä vastaten kaupungin talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Työssä tarvitaan omatoimista otetta projektien johtamisessa hankkeen alusta loppuun saakka. Rakennuttajana mm. ohjaat hankkeiden suunnittelua, kilpailutat urakat sekä vastaat työmaiden valvonnasta ja hankkeiden taloudesta.
Rakennuttajainsinöörin työ edellyttää kokemusta rakennusalalta. Työssä onnistuminen vaatii työkokemuksen ja osaamisen lisäksi paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tietoteknistä osaamista sekä hyvää kirjallista esitystaitoa.

Hankintalain osaaminen sekä rakennusalan sopimustekniikan hallinta katsotaan eduksi. Mikäli nämä eivät vielä ole vahvinta osaamisalaasi, niin olemme valmiita kouluttamaan sinua näihinkin osa-alueisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi rakennusalan ammattilaisena osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Käytössäsi on hyvän työyhteisömme tuki ja ammattitaito. Rakennuttajana toimit yhteistyössä Mikkelin kaupungin muiden yksiköiden kanssa ja saat tukea eri alojen asiantuntijoilta onnistuneen lopputuloksen mahdollistamiseksi.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulun insinööritutkinto tai aikaisempi insinöörin tutkinto.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko. Tehtäväkohtaisen palkan 3505,24 €/kk lisäksi maksetaan ammattialalisää.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen
puh. 044 794 3240
jarkko.hyttinen(at)mikkeli.fi tai
rakennuttajapäällikkö Saija Himanen
puh. 040 129 4959
saija.himanen(at)mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, talonrakennuspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat