Skip to main content
test
Rakennuttajainsinööri - Joensuun kaupunki

Joensuussa toimimme yhdessä, yhdenvertaisesti, rohkeasti ja kestävästi. Joensuun Tilakeskus hankkii kaupungin hallintokunnille toimitilat ja niiden käyttäjien tarvitsemat kiinteistö- ja tilapalvelut.

Nyt meille haetaan rakennuttajainsinööriä

Rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluvat erilaiset talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävät tarveselvityksestä takuuaikaan. Tehtäviin voivat kuulua valvontatehtävät, esim. pienissä hankkeissa. Toimenkuva muodostetaan työnantajan tarpeen sekä valitun henkilön ammattiosaamisen ja kokemuksen perusteella. Rakennuttajainsinöörin tehtävä on osa toimitilainvestointien vastuualuetta, jonka esihenkilö on rakennuttajapäällikkö. Teet töitä yhdessä koko tilakeskuksen henkilöstön kanssa.

Toimen kelpoisuusehtona on vähintään teknisen opiston tai ammattikorkeakoulun talonrakennustekniikan insinöörin tutkinto (RI, insinööri AMK) tai rakennusmestari AMK -tutkinto sekä kokemusta vaativista talonrakennushankkeista suunnittelu- rakennustyönjohto-, kuntotutkimus- tai rakennuttamistehtävissä. Rakennuttajan tai vanhemman rakennuttajan ammattipätevyydet (RAP / RAPS), sekä kokemus julkisten hankintojen toteutuksesta katsotaan eduksi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka työsuhteen alkaessa on 3581,60 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa lisää enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Työsuoritukseen perustuva henkilökohtainen lisä on myös mahdollinen.

Vuosilomaoikeus määräytyy työehtosopimuksen mukaan työntekijän työhistorian mukaan, joka on enimmillään 38 päivää (lauantaita ei lasketa työpäiväksi). Työaika on kokoaikainen ja liukuva, 36,25 h/vko. Osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa etätyönä.

Tehtävä täytetään 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.3.2024. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 11.12.2023 klo 16:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Antti Turunen, antti.turunen@joensuu.fi, p. 050 471 1637.

Lisätietoja Joensuusta asuinpaikkana Muuta meille - joensuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennuttajapäällikkö Antti Turunen, antti.turunen@joensuu.fi, p. 050 471 1637.

Lisätietoja

Joensuu on noin 77 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Sinulle suositellut työpaikat