Rakennuttajainsinööri, Katu ja viheralueet - Sipoon kunta

Rakennuttajainsinööri, Katu ja viheralueet - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja kehittyvä kaksikielinen kunta Helsingin läheisyydessä. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä kunnallistekniikkaa ja toimitiloja, ohjaamalla ja valvomalla kunnassa tapahtuvaa rakentamista sekä koordinoimalla ja toteuttamalla kunnan investoinnit. Katu-ja viheralueet -yksikkö huolehtii mm. liikenneväylien, torien, puistojen ja leikkipaikkojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä metsien hoidosta.

Haemme innovatiiviseen työyhteisöömme uutta kehityshaluista ja innokasta

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Rakennuttajainsinöörinä vastaat infrahankkeiden suunnitteluttamis-, rakennuttamis- sekä valvontatehtävistä sekä osallistut kaavahankkeiden ohjaamiseen ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä arvostamme hyvää suunnitteluttamisosaamista, tavoitteiden mukaista toimintaa ja tulosorientoituneisuutta sekä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa. Tarjoamme myös mielenkiintoisia projekteja sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa. Eduksi katsotaan julkisten hankintamenettelyiden ja tilaajavelvoitteiden tuntemus. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa

Palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 30.9.2019 klo 16 mennessä ohessa olevan tai kotisivuillamme olevan linkin kautta www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
http://www.sipoorakentaajakehittaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntatekniikan päällikkö Heidi Saarenpää p. 040-641 6076 tai heidi.saarenpaa(at)sipoo.fi

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Katu- ja viheralueet
Osoite: Martinkyläntie 94, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan