Rakennuttajainsinööri, Kirkkonummen Vesi - Kirkkonummen kunta

Rakennuttajainsinööri, Kirkkonummen Vesi - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen Vedelle rakennuttajainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Vastaat vesihuollon investointien suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta. Toimit suunnittelutöiden ja rakennusurakoiden tilaajana, eli valmistelet hankinnat, valvot työt ja urakat, raportoit sekä toimit työturvallisuuskoordinaattorina. Pääpaino on verkostorakentamisessa, mutta tehtäviin voi sisältyä myös laitosten saneeraushankkeita. Sinut perehdytetään työtehtäviisi, ja tulet saamaan tiimisi sekä esimiehesi täyden tuen.

Pätevyysvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi insinöörin tai opistoasteen tutkinto soveltuvalta alalta (esim. vesi-, rakennus-, ympäristö- tai yhdyskuntatekniikka) sekä vähintään vuoden työkokemus vesihuolto- tai maanrakennusalalta. Työ vaatii oma-aloitteellisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja. Katsomme julkisten hankintojen osaamisen eduksi.
Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja Suomen kansalaisuutta. Tehtävässä on mahdollista osallistua varallaoloon. Teetämme tehtävään valitusta turvallisuusselvityksen.
Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan ja on 3300 - 3800 €/kk, riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtaisen lisän määrästä. Työaika on toimistotyöaika. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset avoinna olevaan toimeen tulee toimittaa sähköisesti torstaihin 7.3.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 216197)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa vesihuoltopäällikkö Anna Arosilta-Gurvits, puh. 0405048457.

Kirkkonummen kunta, Kirkkonummen Vesi
Osoite: Ervastintie 2, Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen Vesi - liikelaitos on keskisuuri vesihuoltolaitos.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan