test
Rakennuttajainsinööri - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö

Tule rakentamaan monipuolista ja tulevaisuuden kuntainfraa!

Etsimme nyt

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

vakinaiseen työsuhteeseen tekniseen keskukseen.

Teknisessä keskuksessa vastaamme kunnan infrahankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä yleisten alueiden ylläpidosta ja hallinnoinnista - tervetuloa ketterään tiimiimme!

Rakennuttajainsinöörinä hoidat

  • kunnallistekniikan investointien sekä kunnossapidon valmistelu-, rakennuttamis-, turvallisuuskoordinaattori- ja valvontatehtäviä,
  • omajohtoisten työmaiden työnjohtotehtäviä,
  • kunnallistekniikan rakennuttamiseen liittyviä kehittämis- ja asiantuntijatehtäviä
Olet etsimämme, jos
  • sinulla on soveltuva teknisen alan koulutus (rkm, ins. tai vastaava)
  • riittävä kokemus kunnallistekniikan rakentamisesta ja rakennuttamistehtävistä.
Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista, innokasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoista ja kunnon työtä kehittyvällä toimialalla, vireässä kasvukunnassa Helsingin seudulla.

Tule mukaan osaavaan tiimimme! Tutustu myös kuntamme arkeen Instagramissa ja Facebookissa. Hae tehtävää 17.12.2021 klo 15 mennessä sähköisessä palvelussa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat kunnallistekniikan päällikkö Jyrki Meronen puh. 040 317 2304, jyrki.meronen@nurmijarvi.fi tai maarakennuspäällikkö Pertti Mastosalo puh. 040 317 2328, pertti.mastosalo@nurmijarvi.fi.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5331
  • 22.11.2021 - 17.12.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

kunnallistekniikan päällikkö Jyrki Meronen puh. 040 317 2304, jyrki.meronen@nurmijarvi.fi tai maarakennuspäällikkö Pertti Mastosalo puh. 040 317 2328, pertti.mastosalo@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat