Rakennuttajapäällikkö - Porvoon kaupunki

Onko sinulla rakennusalan tarvittava koulutus, sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen ja asiakassuuntautunut ote työntekoon?

Porvoon kaupungin toimitilajohto hakee rakennuttajapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia.

Rakennuttajapäällikön tehtävä sijoittuu suoraan konserninjohdon alaisuudessa toimivaan toimitilajohtoon. Yksikössä työskentelee 14 henkilöä. Toimitilajohto vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 250 000 krsm2. Talonrakennuksen investointien ja peruskorjausten arvo on vuositasolla 15-20 milj. €.

Rakennuttajapäällikön tehtäviin kuuluvat kaupungin toimitilojen ja kiinteistöjen isojen peruskorjaus- ja uudiskohteiden rakennuttaminen ja projektinjohto. Rakennuttajapäällikkö toimii rakennuttamisen ja talonrakentamisen vastuualueen päällikkönä ja yksikössä työskentelevien henkilöiden esimiehenä. Vastuusi kattaa hankkeiden koko keston, suunnittelijavalinnoista aina takuutarkastusten teettämiseen. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet valvojat sekä koko yksikön tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus.

Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Vahva projektiosaaminen ja rakennuttamiskokemus sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.5.2021 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat: toimitilajohtaja Mikko Silvast puh. 040 825 1570 ja ylläpitopäällikkö Janne Hyvönen puh. 040 570 2597.

Lisätietoja

Toimitilajohto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat