Rakennuttajapäällikkö - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö

Rakentamisen ammattilaisten joukko hakee

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkasuhteeseen ympäristötoimialan tilakeskukseen.

Tule kehittämään kasvavan ja elinvoimaisen kunnan toimitilojen uudis- ja korjausrakentamista. Tilakeskus huolehtii esimerkiksi päiväkotien ja koulujen tilojen toimivuudesta ja turvallisuudesta. Vastaamme tilojen rakennuttamiseen, kunnossapitoon, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Hallinnoimme noin 200 kiinteistöä ja vuoden 2021 talonrakennusinvestointimme ovat noin 15 milj. euroa.

Rakennuttajapäällikkönä

  • johdat rakennuttamisyksikköä
  • vastaat toimitilojen rakennuttamisesta
  • toimit hankkeiden projektipäällikkönä
Odotamme hakemustasi, jos
  • sinulla on soveltuva ylempi tekninen tutkinto (DI tai ins) ja
  • sinulla on kokemusta rakennuttamisesta (RAP-pätevyys katsotaan eduksi)
Rakennuttajapäällikön monipuolisessa tehtäväkentässä tukenasi ovat asiantuntevat rakennuttamisen ammattilaiset. Työtehtävässä tarvitset johtamis- ja esimiestaitoja ja kykyä toimia tuloksellisesti yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Arvostamme hyvää talotekniikan osaamista sekä rakentamistalouden tuntemusta ja julkisen han­kintamenettelyn hallintaa.

Tule rakentavaan tiimimme! Tutustu kuntamme arkeen Instagramissa ja Facebookissa! Hae tehtävää 10.3.2021 klo 15 mennessä sähköisessä palvelussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaikaa on jatkettu.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valittavasta voidaan tehdä suppea turvaselvitys. Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa tilakeskuksen päällikkö Ville Könönen, puh. 040 317 2306, ville.kononen@nurmijarvi.fi.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4932
  • 28.12.2020 - 10.3.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

tilakeskuksen päällikkö Ville Könönen, puh. 040 317 2306, ville.kononen@nurmijarvi.fi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.