Skip to main content
test
Ranskan tuntiopettaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana sivutoimisen tuntiopettajan määräaikainen tehtävä 1.8.2022-31.7.2023 opetettavana aineena A2-ranska. Sijoituspaikka on Gesterbyn koulu.

Gesterbyn koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 400 oppilasta: vuosiluokat 1-6, ruotsinkielen kielikylvyn esiopetus sekä kielikylvyn vuosiluokat 1-9. Koulussamme toimii myös maahanmuuttajien valmistava opetus vuosiluokkien 1-9 osalta. Arvostamme kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Voit lukea tarkemmin koulustamme kotisivuiltamme: https://www.kirkkonummi.fi/gesterbyn-koulun-omat-sivut

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 439436.

Hakuaika päättyy 27.05.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/gesterbyn-koulun-omat-sivut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Gesterbyn koulun rehtori Raija Vahasalo, puh. 040 5743961 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Gesterbyn koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vilhonkummuntie 4, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat