Raportointiasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Raportointiasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki uudistaa sisäisen laskennan, raportoinnin ja tietojohtamisen ratkaisuja ja haemme taloussuunnittelun ja tietojohtamisen tiimiimme

RAPORTOINTIASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen.

Raportointiasiantuntijana olet kaupungin eri toimialojen ja liikelaitosten raportoinnin ja sisäisen laskennan vahva osaaja. Tehtävääsi kuuluvat kehitysvaiheessa olevan uuden tietovarastoraportoinnin toteuttaminen ja kehittäminen sekä kaupungin nykyisen raportoinnin ylläpito. Tehtävässäsi tulet osallistumaan myös tietotuotannon ja taloussuunnittelun kehittämisprojekteihin yhdessä kaupungin omien ammattilaisten ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Raportointiasiantuntija on laskenta-asiantuntijan sijainen/varahenkilö.

Raportointiasiantuntijana Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai olet valmistumassa vastaavaan tutkintoon. Edellytämme Sinulta vahvaa taulukkolaskentaohjelmien osaamista. Odotamme Sinulta osaamista raportointijärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä sekä erityisesti talous- ja tuotantoraportointien toteutuksesta. Lisäksi katsomme eduksi osaamisen SAP-järjestelmästä sekä uusimmista analytiikkatyökaluista.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa, oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa ja analyyttista työotetta. Hyvät projekti- ja vuorovaikutustaidot, sujuva suomen kieli sekä hyvä englannin kielen taito ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän tietojohtamisen ja sisäisen laskennan kehittämisen parissa. Työympäristö on nykyaikainen aivan kaupungin ytimessä ja tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen tiimi. Käytössäsi on myös kaupungin henkilöstöedut ja monipuoliset osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Laskentapäällikkö Vesa Voutilainen, p. 014 266 1489, sähköpostitse: vesa.voutilainen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!