Raportointisuunnittelija - Kotkan kaupunki

Tule mukaan rakentamaan reilua, rohkeaa ja rakasta Kotkaa.
Merikaupunki Kotka hakee raportointisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.6.2021 alkaen.

Kotkan kaupungin talousyksikkö käsittää controller- ja rahoitustoiminnot, hankintatoiminnot, tietohallinnon sekä riskienhallinnan. Talousyksikön controllertiimi vastaa talousarvion laadinnasta ja seurannasta sekä tilinpäätösvalmistelusta. Lisäksi tiimi vastaa toiminnan ja talouden ohjeistuksesta ja ohjauksesta koko kaupungin tasolla sekä konsernissa. Talousyksikkö tekee tiivistä yhteistyötä Sarastia Oy:n kanssa.

Haemme nyt joukkoomme taloushallinnon ammattilaista, joka ymmärtää julkisorganisaation lähitulevaisuuden haasteet. Haettavan raportointisuunnittelijan tehtävässä painottuu erityisesti Kuntatalouden tietopalvelun (KUTI) -raportoinnista. Raportointisuunnittelija muodostaa keskitetyn sisäisen raportointituen sekä vastuualueille että talousyksikölle.

Kotkassa taloushallinto on vahvasti linkittynyt strategiaamme, joka on aidosti kaupungin toiminnan punainen lanka. Talousyksikkö on täynnä rautaisia ammattilaisia ja arvostamme toistemme ammattitaitoa. Meillä on loistava yhteishenki ja tekemisen meininki!

Tehtävä on vaativa asiantuntijatehtävä ja valittavalta vaaditaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää ymmärrystä ja taitoa vaativan taloudellisen tiedon tuottamisesta sekä kykyä tuottaa talouden ajankohtaista ohjeistusta ja neuvontaa nykyaikaisin välinein. Tehtävässä korostuu ison organisaation raportoinnin koordinointi ja järjestelmä- ja projektiosaaminen. Raportointisuunnittelijan tehtävässä eduksi luetaan työkokemus controllerin tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä, kuntaorganisaation toiminnan ja kirjanpidon tuntemus sekä konsernilaskennan osaaminen.

Tarkempi toimenkuva määritellään virkaan valittavan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Tehtäväkohtainen palkkaus on 3.644,39 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: talouspäällikkö Maarit Heikkilä, puh. 040 643 1911 tai maarit.heikkila @ kotka.fi.
Rekrytointiin liittyvät soittoajat: 13.4. klo 13-14 ja 15.4. klo 13-14

Kotkan kaupunki, Talousyksikkö
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Sinulle suositellut työpaikat