Raskaan kaluston asentaja, Oulun Infra - Oulun kaupunki

Oulun Infra -liikelaitos huolehtii Oulun kaupungin ympäristöstä: liikenteestä ja yleisistä alueista. Lisäksi Infra tarjoaa palveluja maanrakennukseen, kunnallistekniikan rakentamiseen sekä maastomittaus- ja pohjatutkimuksiin. Myös erilaiset konepalvelut kuuluvat Infralle, kuten ajoneuvo- ja korjaamopalvelut.

Oulun Infra -liikelaitoksessa on haettavana RASKAAN KALUSTON ASENTAJAN vakinainen tehtävä.

Oulun Infran kunnossapitopalveluiden organisaatioon kuuluvalla korjaamolla huolletaan ja korjataan Oulun Infran kunnossapitopalveluiden ja ympäristönpalveluiden omaa erikoiskalustoa ja laitteita.

Asentajan tehtävänä on pääasiassa raskaan- ja erikoiskaluston ja niiden lisälaitteiden sekä henkilö- ja pakettiautojen monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt. Asentajan työ on säännöllistä päivätyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on raskaskalustomekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutus. Lisäksi edellytetään työkokemusta raskaan kaluston korjauksista. Eduksi luetaan ajoneuvosähkötyöt ja paineilmajarrujärjestelmän korjauskokemus.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2995/2021. Hakemukset on toimitettava 27.9.2021.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/tekli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat koneteknikko Sami Melamies, p. 044 703 2802, työpäällikkö Timo Oksa, p. 044 703 2222 ja vs. johtaja Risto Mattila, p. 044 703 2276. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Infra

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Sorvitie 5, 90150 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat