Raskaankaluston asentaja - Kotkan kaupunki

Teknisten palveluiden infran ylläpidon palveluyksikköön haetaan raskaankaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen katujen ja muiden yleisten alueiden kuljetus-, korjaamo- ja kunnossapitotehtäviin.

Raskaankaluston asentajan tehtäviin kuuluvat mm. Kotkan kaupungin oman raskaan kaluston sekä ajoneuvo- ja lisälaitekaluston huolto- ja korjaustyöt.

Tehtävään valitulta edellytämme voimassa olevaa vähintään BC-ajokorttia, vähintään kahden vuoden kokemusta autokorjaamotehtävistä sekä valmiutta osallistua yöllä ja viikonloppuna suoritettaviin töihin. Hitsaus-, metalli- ja kuljettajapätevyys katsotaan eduksi. Erityistä painoarvoa annamme kokemukselle raskaan kaluston korjaustehtävistä.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä sopeutua ryhmätyöskentelyyn ja muuttuviin työjärjestelyihin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti hakijan kokemuksen perusteella. Ennen valinnan vahvistamista on tehtäviin valittujen esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtäviin sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta Avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7895 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat autoteknikko Toni Herrala puh. 040 768 3064, toni.herrala @ kotka.fi tai autokorjaamon etumies Jarkko Ylä-Kujala puh. 044 702 8053, jarkko.yla-kujala @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Teknisen toimen palvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.