test
Ravintola- ja cateringalan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme ravintola- ja cateringalan opettajaa määräaikaiseen tehtävään 1.1. - 31.12.2022.

Opettajan tehtävänä on opettaa ja ohjata ravintola- ja cateringalalla opiskelevia nuoria ja aikuisia sekä oppilaitoksessa että työelämän toimintaympäristöissä. Opetustehtävässä korostuu eri kulttuuritaustaisten opiskelijoiden ohjaus. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, ohjaus kohti koko tutkinnon suorittamista ja osaamisen arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviä.

Opetus- ja ohjaus tapahtuu pääsääntöisesti Keuda Järvenpään Sibeliuksenväylän ja Keuda Keravan Sarviniitynkadun toimipisteissä, mutta mahdollisesti myös muissa Keudan toimipisteissä sekä alan työpaikoilla. Työ voi sisältää ilta- ja viikonloppuopetusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagoginen kelpoisuus ja työkokemus opetusalaa vastaavista tehtävistä. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1150/2017.

Arvostamme monipuolista alan työkokemusta, Te-koulutusten tuntemusta, kokemusta maahanmuuttajien opetuksesta, tietoteknistä osaamista, innostunutta pedagogista otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työsuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Marketta Yliniemi p. 050 3643 559, marketta.yliniemi@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Sibeliuksenväylä 55, 04400 Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat