Ravintolatyöntekijä - Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia

Ravintolatyöntekijä - Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia

Haemme Ammattiopisto Lappian ravintolapalveluihin ravintolatyöntekijää Kemiin..

Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu- ja kassatyöskentely sekä lounaslinjastosta ja siisteydestä huolehtiminen. Osallistut myös kahvilatuotteiden ja lounassalaattien valmistukseen sekä astiahuoltoon ja puhtaanapitotehtäviin. Lisäksi opiskelijoiden ohjaus kuuluu työtehtäviin.

Edellytämme hakijalta hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa koulutusta ja hygieniapassia. Katsomme eduksi alan aiemman työkokemuksen.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn sekä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

Lisätietoja

http://www.lappia.fi

Ravintolapäällikkö Anne Hast
Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse: anne.hast@lappia.fi

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Työelämä- ja yrityspalvelut
Osoite: Tietokatu 1, 94600 Kemi

Ammattiopisto Lappia on vahva maakunnallinen kouluttaja ja aktiivinen kehittäjä. Tarjoamme nuorille ja aikuisopiskelijoille ammatillista koulutusta monimuotoisissa ja laadukkaissa oppimisympäristöissä. Toimimme kumppanina osaavan työvoiman ja yrittäjyyden kehittämisessä alueen työ- ja elinkeinoelämälle. Ammattiopisto Lappia on Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian ylläpitämä oppilaitos.
Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille opetus-, ohjaus- ja hanketoiminnassa.
Lappiassa työskentelee tällä hetkellä noin 300 työntekijää ja opiskelijoita perustutkintokoulutuksessa on noin 2400. Aikuiskoulutuksen opiskelijavirta on vuodessa noin 4000. Kiinteitä toimipaikkoja on Kemissä, Torniossa, Tervolan Louella ja Muoniossa.
Lappia on savuton oppilaitos.

Tutustu työnantajaan