Ravitsemistyöntekijä - Virtain kaupunki

Ravitsemistyöntekijä - Virtain kaupunki

Virtain kaupunki hakee ruokapalveluihin ravitsemistyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 01.08.2019 -31.01. 2020 väliseksi ajaksi.

Työ on kokopäivätyötä ja sisältää viikonlopputyötä. Ensisijainen sijoituspaikka on Virtain kaupungin uusi keskuskeittiö.

Pääsääntöisesti päivittäisiin tehtäviin kuuluu ravitsemistyöntekijän työtehtävät: kylmäkeittiön työtehtävät, ruokien pakkaus, astiahuolto, siivoustehtävät, kuormien vastaanotto ja omavalvonnan suorittaminen. Tehtävään kuuluu myös ajoittain kokin työtehtävät.

Tehtävään valittavalta edellytämme Catering-alan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta.
Arvostamme suurtalousalalta hankittua työkokemusta. Hygieniapassi on välttämätön.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työjärjestelyissä päivän aikana. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Olemme savuton työpaikka.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rokotustodistus (tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja).

Tehtävä tulee ottaa vastaan 01.08.2019
Toimessa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 26.6.2019 klo 14.00 mennessä kuntarekry.fi (työavain 239420) tai osoitteeseen:
VIRTAIN KAUPUNKI
Tekninen toimi/ruokapalvelut
PL 85, 34800 VIRRAT
Kuoreen tunnus: ravitsemistyöntekijä

Lisätietoja

http://www.virrat.fi

Ruokapalveluesimies Outi Kellomäki
outi.kellomaki@virrat.fi
puh. 03 4853284

Tekninen osasto
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Tutustu työnantajaan