Ravitsemistyöntekijä - Perhon kunta

Perhon kunta julistaa haettavaksi

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN MÄÄRÄAIKAISEN TOIMEN

Perhon kunnan ruokapalveluihin. Tuotamme ravitsemispalveluja niin vanhuspalveluihin, päiväkoteihin kuin kouluihin. Huolehdimme hyvän arjen tarpeista tarjoamalla hyvää palvelua ja ravitsevaa ruokaa kuntamme asukkaille.

Kelpoisuusehtona on catering-alan peruskoulutus tai vastaava tutkinto sekä voimassa oleva hygieniapassi. Edellytämme valittavalta henkilöltä palveluhenkisyyttä, innostunutta asennetta työhön, oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palkka KVTES:n mukainen (hinnoittelutunnus 06RUO05A) ja työaika 38 h 45 min/viikko. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta. Määräaikainen toimi täytetään ajalle 13.4. 2020 - 31.3.2021.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperimuotoinen hakemus, joka osoitetaan Tekniselle lautakunnalle ja johon tulee liittää cv ja selvitys hakijan kelpoisuudesta tulee toimittaa os. Perhon Tekninen lautakunta, PL 20, 69951 PERHO tai sähköpostitse kirjaamo@perho.com. Hakemukseen tulee merkitä Ravitsemistyöntekijän määräaikainen toimi.

Hakuaika toimeen päättyy perjantaina 28.2.2020 klo 12:00. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikon 11 aikana.

Lisätietoja

http://www.perho.com

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vs. siivous- ja ravitsemispäällikkö Milla Puoliväli, p. 040 568 7764, milla.puolivali@perho.com sekä tekninen johtaja Alpo Anisimaa, p. 040 051 0706, alpo.anisimaa@perho.com.

Perhon kunta
Osoite: Keskustie 2, 69950 Perho

Perho on n. 3.000 asukkaan vireä ja itsenäinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla. Yrittäjyyden, hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäminen ohjaavat toimintaamme.

Perhon kunta on savuton työpaikka ja toteutamme Tuoksuton kunta-periaatetta.