Ravitsemistyöntekijä - Kirkkonummen kunta

Ravitsemistyöntekijän toimi avoinna Veikkolan aluetuotantokeittiöllä, joka sijaitsee Veikkolan koulun yhteydessä. Aluetuotantokeittiö valmistaa ruoan Veikkolan koulun oppilaille ja henkilökunnalle sekä alueen pienempiin kouluihin ja päiväkoteihin. Päivittäin valmistetaan runsas 2000 annosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan perustutkinto. Työhön kuuluu ruoan esivalmistustehtäviä, salaattien valmistusta, välipalojen valmistusta, asiakaspalvelua, omavalvontatehtäviä, astiahuoltoa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Työaika 38,75 h /viikko
Tehtävässä kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen toimitetaan 14.8.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalvelun aluepäällikkö Seija Hulkko 040-1269739, vt. ruokapalvelujohtaja Maiju
Aaltonen 040- 7695375, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Yhdyskuntatekniikan toimiala, Ruokapalveluyksikkö
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka