Virtain kaupunki hakee ruokapalveluihin positiivisen asenteen omaavaa, asiakaspalvelun ammattilaista ravitsemistyöntekijän vakinaiseen työsuhteeseen.
Ensisijainen sijoituspaikkasi on Virtain kaupungin uusi valmistuva yhtenäiskoulun palvelukeittiö. Lomien aikana tulet työskentelemään myös ruokapalveluiden muissa työpisteissä.

Pääsääntöisesti päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu palvelukeittiön erilaiset toiminnot kuten välipalan ja energialisäkkeiden valmistaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalveluun, puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon liittyvien tehtävien hoitaminen omavalvontaa unohtamatta. Vastaat myös palvelukeittiön päivittäisten asioiden organisoinnista sekä ruoka- ja elintarviketilausten tekemisestä. Työtehtäviisi ei kuulu esimiesvastuu.

Toivomme sinun olevan asiakaspalvelun ammattilainen, joka kohtaa asiakkaan ammattimaisesti ja avoimella mielellä. Olet taitava organisoija ja toiminnallasi tuet työyhteisössäsi hyvää yhteishenkeä. Viihdyt ajoittain vilkkaassakin työympäristössä jossa tilanteet voivat vaihdella nopeasti. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja osaat käyttää tietokonetta.

Tehtävään valittavalta edellytämme Catering-alan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta.
Arvostamme alalta hankittua työkokemusta. Hygieniapassi on välttämätön.

Olemme savuton työpaikka.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävä tulee ottaa vastaan 02.08.2021.
Toimessa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tiedustelut: ruokapalvelupäällikkö Sirpa Mäkinen sirpa.makinen@virrat.fi puh. 0447151422 tai ruokapalveluesimies Outi Kellomäki outi.kellomaki@virrat.fi puh. 0447153284

Hakemus tulee tehdä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä, johon kutsutaan erikseen.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Sirpa Mäkinen sirpa.makinen@virrat.fi puh. 0447151422 tai Ruokapalveluesimies Outi Kellomäki outi.kellomaki@virrat.fi puh. 0447153284

Lisätietoja

Tekninen toimi/ruokapalvelut

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisten, yritysten ja ympäristön hyvinvointi. Haluaisitko Sinä olla yksi meistä?


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat