Ravitsemistyöntekijä - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme Savonlinnan keskussairaalan ravintokeskukseen ravitsemistyöntekijää, joka samalla toimii vastaavana ravitsemistyöntekijänä, määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021-30.8.2022

Tarjoamme maistuvia ja terveellisiä aterioita sairaalan ja kuntoutusosastojen potilaille, kotiateriapalvelun ja henkilöstöravintolan asiakkaille.

Ravintopalveluiden vastaavana ravitsemistyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistus ja kaikki keittiön päivittäiset perustehtävät. Tuotantosuunnitelmien muokkausta, raaka-ainetilausten tekemistä, huolehdit myös ateria- ja tarjoilutilausten vastaanottamisesta sekä toimitusten laadusta ja oikea-aikaisuudesta.

Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 7- 17 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli olet hyvä organisoimaan työtehtäviä, sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa työyhteisön toimivuuden.

Kelpoisuus vaatimuksena toimeen on kokin tutkinto tai vastaava alan koulutus. Eduksi katsomme suurtalousesimiehen tai restonomin tutkinnon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka-ja työehtosopimuksen mukaisesti(KVTES) ravitsemistyöntekijän työaika on 38,25 h/viikko (keskimääräinen yleistyöaika)

Työ alkaa 1.9.2021. Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Savonlinna 22.7.2021

Itä-Savon sairaanhoitopiiri KY

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
ravitsemispäällikkö Tuija Nykänen p. 0444173224
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri, Ravintopalvelut

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1700 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat