test
Ravitsemistyöntekijä - Kiuruveden kaupunki

Kiuruveden kaupunki hakee ammattitaitoisia ja yhteistyöhenkisiä sijaisia erilaisiin työtehtäviin kaupungin keittiöihin

Kiuruveden kaupunki hakee ruokapalvelualan ammattilaisia sijaisuuksiin, joiden pituudet voivat vaihdella muutamasta päivästä muutamiin kuukausiin. Työtehtävät vaihtelevat tarpeen ja tilanteen mukaan keskuskeittiössä sekä koulujen ja päiväkotien keittiöissä. Työtehtäviin kuuluvat toimipisteen ja työvuoron mukaan ruoan ja lisäkkeiden valmistus, erityisruokavalioiden valmistus, asiakaspalvelu, tavaran vastaanotto ja kuormien purkaminen, tarjoilulinjaston hoitaminen, ruoanjakelu, -annostelu ja -pakkaaminen, astiahuolto ja siivous ym. keittiötehtävät.
Hakijalta edellytämme cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta, hygieniapassia, kokemusta valmistus- ja/tai palvelukeittiön erilaisista työtehtävistä, ruuanvalmistusosaamista sekä riittävää suomen kielen taitoa.
Kaikkiin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ei tarvita valmista ammattitutkintoa, vaan myös opiskelijana voit tehdä sijaisuuksia.
Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta työtehtävien hoitamiseen sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.
Jotta voisimme tarjota sinulle sijaisuuksia, tarvitsemme joko hakemuksen Kuntarekry-järjestelmässä tai yhteydenoton ruokapalveluihin.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ruokapalvelupäällikkö Helena Laitinen, p. 040 355 9051, email: helena.laitinen@kiuruvesi.fi
ravitsemistyönjohtaja Riitta Koivunurmi, p. 040 523 8233, email: riitta.koivunurmi@kiuruvesi.fi
ravitsemistyönohjaaja Outi Pietikäinen, p. 040 576 6490, email: outi.pietikainen@kiuruvesi.fi

Lisätietoja

Kiuruveden kaupunki, Yleispalvelukeskus, Ruokapalvelu

Kiuruveden kaupungin ruokapalvelut toimivat yleispalvelukeskuksessa kaupunginhallituksen alaisuudessa. Ruokapalveluilla on yksi keskuskeittiö, kolme valmistuskeittiötä, kuusi palvelukeittiötä ja yksi jakelukeittiö. Henkilöstöä ruokapalveluissa on yhteensä 32, joista osa on yhdistelmätyöntekijöitä.

Keskuskeittiön saneeraus ja laajennus valmistui vuonna 2014 terveyskeskuksen yhteyteen. Keskuskeittiön tuotantotapa on cook & serve. Keskuskeittiö tuottaa ruokapalvelut varhaiskasvatukselle, opetukselle sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän koti- ja laitoshoidon yksiköille yhteensä n. 1500 annosta per päivä.

Valmistuskeittiöt toimivat tällä hetkellä Kalliokylän, Lahnajoen ja Luupuveden kouluilla. Luupuveden koulun valmistuskeittiö otettiin käyttöön 1/2017.

Kiuruveden kaupunkistrategiassa 2018-2021 yhdeksi arvoksemme on nimetty luonnonmukaisuus. Tätä toteutamme arvostamalla luontoa, panostamalla lähiruokaan ja vaalimalla ekologisuutta. Toiminnassamme pyrimme muutoinkin noudatamaan kestävän kehityksen periaatteita.


Osoite: Nivankatu 31, 74700 Kiuruvesi

Sinulle suositellut työpaikat