test
Ravitsemistyöntekijä - Heinolan kaupunki

Haemme Heinolan ruokapalveluun, vakituiseen työsuhteeseen ravitsemistyöntekijää. Tehtävässä toimipaikka vaihtelee tuotantokeittiön sekä päiväkodin ja koulujen palvelukeittiöiden välillä. Tehtävä edellyttää osaamista ja rohkeutta siirtyä eri keittiöiden välillä. Työ on päivätyötä. Työaika on pääsääntöisesti klo: 6.30- 15.09 välillä.

Koulutusvaatimus cateringalan perustutkinto tai vastaava. Työkokemus alalta katsotaan eduksi. Työ edellyttää hygieniapassia.
Lisäksi toivomme, että sinulla on reipas asenne ja innokas ote työhön sekä säilytät positiivisen asenteen kiireinkin keskellä.
Ravitsemistyöntekijän keskeiset tehtävä ovat: aterioiden esivalmistus, tarjoilu, astiahuolto sekä keittiön jälkityöt. Lisäksi hänen tulee huolehtia tuotteiden ja palvelun laadusta, hygieniasta sekä omavalvonnasta.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa ammatillista ja vastuullista otetta sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.
Tarjoamme sinulle
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
- kollegoiden ja johdon tuen
- hyvän perehdytyksen sekä mahdollisia koulutuksia toimenkuvan mukaisiin tehtäviin
- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä.


Koeaika on 4 kuukautta


Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Heikkilä 044-469 4213 tai Outi Kivinen 044-797 6980.
Arkisin klo 8.00-15.00

Lisätietoja

Ruoka- ja siivouspalvelu

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat