test
Ravitsemistyöntekijä - Nousiaisten kunta

Haemme Nousiaisten kunnan ruokapalveluihin sijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksien kestot voivat olla yhdestä päivästä kuukauteen ja tehtävät sijoittuvat ruokapalveluiden ruuanvalmistukseen sekä muihin keittiötehtäviin suurtaloudessa. Työ on päivätyötä ja sijoittuu pääosin arkipäiviin.
Työ edellyttää ammatillista koulutusta ja/tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sekä hygieniapassia.
Asiakaspalvelutehtävissä toimiminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Työpaikkaa haetaan täyttämällä hakemus Kuntarekry.fi.
Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoita hakemuksessa myös milloin olet käytettävissä. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.
Lisätietoja antaa Sinikka Honkavaara, puh. 044 4355440, sinikka.honkavaara@nousiainen.fi

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sinikka Honkavaara, puh. 044 4355440, sinikka.honkavaara@nousiainen.fi

Lisätietoja

Nousiaisten kunta, Tekninen osasto

Nousiainen on lähes 5 000 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Moisiontie 16, 21270 Nousiainen

Sinulle suositellut työpaikat