Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijä - Kirkkonummen kunta

Ravitsemistyöntekijän toimi avoinna Veikkolan aluetuotantokeittiöllä, joka sijaitsee Veikkolan koulun yhteydessä. Tuotantokeittiö valmistaa ateriat Veikkolan koulun oppilaille ja henkilökunnalle sekä alueen pienempiin kouluihin ja päiväkoteihin. Päivittäin valmistetaan runsas 2000 annosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on catering alan perustutkinto ja vähintään 2 vuoden työkokemus. Työhön kuuluu mm. ruoan esivalmistustehtäviä, salaattien ja tuorepalojen valmistusta, välipalojen valmistusta, asiakaspalvelua, omavalvontatehtäviä, astiahuoltoa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Hygieniapassi.

Työaika 38,25 h/viikko
Tehtävässä kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen toimitetaan 16.8.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 457446).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelun aluepäällikkö Tanja Lahti 040-1269739 tai ruokapalvelupäällikkö Maiju Aaltonen 040-7695375, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Ruokapalveluyksikkö

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka


Osoite: Kisapolku 7, 02880 Veikkola

Sinulle suositellut työpaikat