Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijä - Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Onko sinulla tekemisen meininki? Oletko asiakaspalvelija? Viihdytkö hyvässä porukassa ja olet tiimipelaaja?

Jos vastasit kyllä, saatat sopia porukkaamme Järvi-Saimaan Palveluille. Olemme työhurjaa joukkoa ja teemme työtä ennen kaikkea kuntalaisia varten neljän kunnan alueella. Meillä pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi edellytämme itseohjautuvuutta. Teemme työtä myös yli kuntarajojen eli työsi saattaa edellyttää matkustamista maakunnan alueella.

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin?

Päivät ovat taatusti erilaisia ja yllätyksiä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä - työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esimiehesi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.


Haemme Juvalle Juvakodin keittöön ravitsemistyöntekijää. Työ sisältää keittiön avustavia tehtäviä: astiahuoltoa, salaatin valmistusta, esivalmistelua, leipomista, lähtevien ruokien pakkaamista ja keittiön puhtaanapitoa. Eduksi katsotaan ravitsemisalan koulutus tai alan opiskelu ja työkokemus. Työ on määräaikainen vuoden loppuun. Mahdollisesti jatkuu siitä eteenpäin. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Päivätyö klo 6-17 välillä. Osa-aikatyö min 35h/vko. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, mikä on max. puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta. Työn aloitus mahdollisimman pian, hakeneita haastatellaan ja valinta voidaan tehdä jo hakuaikana.

Palkkaus AVAINTES mukainen.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annikki Tarvainen, 0400135023

Lisätietoja

Ruokapalvelut

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan ja Mäntyharjun kuntien sekä Essoten omistama kuntatekniikan palveluyhtiö. Tunnetuimpia toimialojamme ovat kiinteistönhoito, puhtauspalvelut, ruokapalvelut, liikuntapalvelut ja vesihuolto.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme asiantuntijoidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on työhurja työpaikka. Tämä määritelmä on noussut henkilöstöstä. Meiltä saa eurolla eniten. Teemme myös enemmän kuin mitä perinteinen työnkuva meiltä edellyttää. Olemme ihmisiä toisillemme ja muille. Kun pieni Veeti tulee koulussa harmistuneena kysymään pinkin hevosreppunsa perään, niin digitalkkarimme tarttuu toimeen ja alkaa repun etsintään.

Koulutamme henkilöstöämme. Työn rikastamoja on käynnissä jatkuvasti. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille.

Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille.


Osoite: Sairaalatie 6, 51900 Juva
Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Savuton työpaikka Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Vastuullinen kesätyönantaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Vastuullinen työnantaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Panostamme perehdytykseen Introlla Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat