Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijä - Oulun Tuotantokeittiö Oy

Tule meille töihin!

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistama ateria- ja puhtauspalveluita tuottava yhtiö. Yhtiön tuotannolliset ja hallinnolliset toimitilat sijaitsevat Oulussa. Yhtiössä työskentelee reilu 100 ammattilaista erilaisissa tuotanto- ja asiantuntijatehtävissä. Löydät meistä lisätietoja nettisivuiltamme ja sosiaalisen median kanavista.

Oulun Tuotantokeittiö Oy hakee Ruskon ja Hiirosen toimipisteisiin RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ keväälle eripituisiin sijaisuuksiin ja kesätyöhön täydentämään joukkoamme henkilöstömme vuosilomien ajalle.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös opiskelun ohessa, sillä meillä on tarjolla ilta- ja viikonlopputöitä. Ruskon toimipisteessä työskennellään ma-la klo 06.00-21.15 ja Hiirosen toimipisteessä työskennellään ma-su klo 06.00-19.00.

Ravitsemistyöntekijän tehtäviin kuuluu mm.
- kokin avustavat tehtävät
- hygienia- ja puhtaanapitotehtävät
- astiahuolto
- pakkaaminen ja punnitus
- varastonhallintaan ja logistiikkaan kuuluvia tehtäviä
- omavalvontasuunnitelman mukaiset sekä tehtävän kannalta muut oleelliset toimenkuvaan kuuluvat tehtävät.

Tehtäviin työllistetään ensisijaisesti elintarvikealan-, kokin- tai muu suurtalousalankoulutuksen omaavia henkilöitä. Luemme eduksi alan työkokemuksen. On tärkeää, että olet suorittanut hygieniapassin ja sinulla on reipas asenne ja innokas ote työhön sekä säilytät positiivisen asenteen kiireinkin keskellä.

Kesätyöntekijöiltä vaaditaan hygieniapassi, reipasta ja positiivista asennetta, kokemus ja koulutus on aina eduksi.

Tarjoamme sinulle
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
- kollegoiden ja johdon tuen
- hyvän perehdytyksen sekä mahdollisia koulutuksia toimenkuvan mukaisiin tehtäviin
- hyvät henkilöstöedut mm. Smartum, ateriaetu ja hyvä työterveyshuolto
- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/ Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Kuoreen merkintä Ravitsemistyöntekijän sijaisuudet. Hakemukset on toimitettava 30.4.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.looki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruskon toimipisteen osalta lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Teija Haahtikari, p. 040 480 5913. Puhelimitse tavoitettavissa parhaiten aamuisin klo 8.00-9.00 ja iltapäivisin klo 14.00-15.00.
Hiirosen, Oulunsalon ja Kaakkurin toimipisteiden osalta lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Riika Lantto, p. 040 3542523.
Puhelimitse tavoitettavissa parhaiten aamuisin klo 8.00-9.00 ja iltapäivisin klo 15.00-16.00.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@looki.fi.

Lisätietoja

Oulun Tuotantokeittiö Oy

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen omistama ateria- ja puhtauspalveluita tuottava yhtiö. Yhtiön tuotannolliset ja hallinnolliset toimitilat sijaitsevat Oulussa.


Osoite: Liusketie 15, 90620 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat