Skip to main content
test

Etsimme moniammatilliseen joukkoomme ammattitaitoista ja vastuuntuntoista ravitsemustyöntekijää huolehtimaan laajan asiakaskuntamme hyvinvoinnista. Työnkuvaan kuuluu monipuolisia keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviä; valmistelevia tehtäviä, leivontaa, kattauksia, noutopöydän ylläpitoa, tilausten vastaanottamista, astiahuoltoa ja siivousta. Työ on tiimi- ja yksilötyötä ja siihen kuuluu säännöllisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Ruokapalvelumme valmistaa asiakkaillemme maukkaat ja ravitsevat aamupalat, lounaat, päivälliset ja mukaan otettavat iltapalat. Käytämme luomu- ja lähiruokatuotteita sekä edistämme planetaarista ruokavaliota tarjonnassamme. Meillä pidetään myös juhlia, kokouksia, saunailtoja ja muita tilaisuuksia sekä palvelemme yksittäisiä matkailijoita. Arkipäivisin ravintola Herraseen ovat kaikki tervetulleita maukkaalle lounaalle.

Olemme matalan organisaation talo ja avoimia uusille ajatuksille. Päivät ja työtehtävät ovat monipuoliset ja muuttuvat, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omiin työvuoroihisi kuin työsi toteuttamiseen. Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia. Tarjoamme sinulle lisäksi kuntapuolen hyvät lomaedut ja nykyaikaiset työvälineet

Sinulta edellytämme:
- kykyä työskennellä sekä tiimissä ja itsenäisesti
- tietämystä yleisimmistä erikoisruokavalioista ja allergioista
- kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja vastuunottohalua
- positiivista asennoitumista keittiötyöhön ja asiakaspalveluun
- työkokemus juhlapalveluista on eduksi

Tehtävä on kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.
Työn aloitus 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan, kesto 31.10.2023 saakka

Marttinen on yksi yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Kohtaamme vuosittain satoja nuorten ryhmiä kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meillä on myös paljon kansainvälisiä ryhmiä Euroopasta ja Aasiasta. Ohjelmapalveluidemme painopiste on ympäristö-, seikkailu- ja kulttuuriperintökasvatuksessa. Marttisessa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mm. vesiurheilua, kiipeilyä, maastopyöräilyä ja retkeilyä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja odotamme hakemustasi pikaisesti. Liitä hakemukseen CV:si jossa kerrot koulutuksestasi ja työtaustasi.

Lisätietoja

http://www.virrat.fi
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravintolapäällikkö Armi Rajala, armi.rajala@marttinen.fi, p. 044 715 1923

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen, Virtain kaupunki

Liikelaitos Marttinen on Virroilla, Marttisen saaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Nuorisokeskus toimii opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Liikelaitos on osa Virtain kaupunkia. Marttinen on 28 toimintavuotensa aikana kasvanut korkeatasoiseksi ja kansainväliseksi nuorisotoimialaa sekä matkailua monipuolisesti palvelevaksi keskukseksi, jonka vahvuuksia ovat moniammatillisuus, monipuoliset ja laadukkaat palvelut, toimivat ja upeat puitteet, hyvä johtaminen ja motivoitunut ammattitaitoinen henkilökunta. Nuorisokeskus Marttiselle on myönnetty The Council of Europe Quality Label for Youth Centres - Eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki 2018.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat