Ravitsemistyöntekijä (8), kesätyö, ravintokeskus - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etsimme ravitsemistyöntekijöitä tai ravitsemusalan opiskelijoita kesälomasijaisuuksiin Oulun yliopistollisen sairaalan ravintokeskukseen (vähintään 8 kesäsijaisuutta). Työtehtävät sisältävät astiahuoltoa, ruuanjakelua ja muita keittiön töitä.

Kesäsijaisuudet alkavat toukokuussa tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin elokuun puoleen väliin tai sopimuksen mukaan syyskyyn loppuun. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta. Tarjoamme Sinulle suurkeittiön työympäristön ja monipuolisen tehtävän potilashoidon vastuualueella.

Kelpoisuusvaatimuksena kesäsijaisuuteen on alan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava koulutus. Kesäsijaisuuteen voidaan valita myös ravitsemusalan loppuvaiheen opiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimialuejohtaja Jaana Honkanen, jaana.honkanen(at)ppshp.fi ja ateriapalveluesimies Sanna Leinonen, sanna.m.leinonen(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Potilashoidon palvelut, Ravintohuolto
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.