Ravitsemistyöntekijä / keittäjä - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalveluissa on haettavana 11.12.2020 klo 15.00 mennessä

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖIDEN / KEITTÄJIEN sijaisuuksia

Kyseessä on uudelleen haku. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Tehtävät sijoittuvat Lapin keskussairaalan ja Muurolan psykiatrian klinikan ravintopalvelut -yksikköön. Lapin keskussairaalan ravintopalveluihin kuuluu potilasravintopalvelut, henkilöstöravintolapalvelut, kahviotoiminta ja tilauspalvelut. Ravintopalveluissa työskentelee 43 alan ammattilaista.

Nyt haettavana olevia sijaisuuksia on useita ja ne ovat kestoltaan eri pituisia. Työ on jaksotyötä maanantaista sunnuntaihin ja työajat ajoittuvat klo 6.30 - 19.30 väliselle ajalle.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Sijaisuuksiin voidaan valita myös hakijoita, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia. Eduksi katsomme alalla hankitun aiemman työkokemuksen. Odotamme hakijalta yli 18 vuoden ikää.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605. Sähköpostitse sari.salo@lshp.fi.


Rovaniemellä 8.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605. Sähköpostitse sari.salo@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintopalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!