test

Ravitsemistyöntekijäksi oppisopimuksella Mikkeliin

Hakuaika päättyy  30.9.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee viittä (5) oppisopimusopiskelijaa ravitsemistyöntekijän määräaikaisiin tehtäviin ajalle 1.6.2023-31.12.2024 tai sopimuksen mukaan.

Yhdistä opiskelu ja työn tekeminen, ja hanki ravitsemistyöntekijän ammattitaito oppisopimuksella. Koulutus sopii sinulle, joka pidät ihmisläheisestä työstä ja haluat suorittaa opintosi työelämässä.

Tehtävät sijoittuvat Mikkelin keskussairaalan ravintokeskukseen, sekä Mikkelin alueen palvelutaloihin (Kangasniemi, Ristiina, Anttola, Haukivuori, Kiiskinmäen palvelukeskus, Graanin palvelutalo, Pietarinpirtti, Sirkola ja Saimaanharju).

Ruokapalveluissa valmistetaan päivittäin sekä potilasaterioita että henkilökunnan aterioita. Työtä tehdään kahdessa vuorossa niin hyvinvointikeskuksissa kuin palvelutaloissakin. Meillä on tarjolla mielenkiintoisia työ- ja oppimisympäristöjä Mikkelin alueella ja ympäristökunnissa.

Ravitsemistyöntekijän työ pitää sisällään ruoanvalmistuksen avustavia tehtäviä, esivalmistustehtäviä, asiakaspalvelua, astiahuollon ja ruoanjakelutehtäviä sekä tarvittaessa ruoanvalmistustehtäviä.

Toivomme sinulta kiinnostusta työskentelyyn ravitsemistyöntekijän työtehtävissä sekä tunnollista ja oma-aloitteista asennetta työn tekemiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa Ruokapalvelujen esimies Tytti Kälviäinen puh. 040 359 6889, tytti.kalviainen@etelasavonha.fi (Mikkelin keskussairaala) ja ruokapalvelujen esimies Ritva Hokkanen puh. 044 351 2610, ritva.hokkanen@etelasavonha.fi (Kangasniemi, Ristiina, Anttola, Haukivuori, Kiiskinmäki, Graani, Pietarinpirtti, Sirkola ja Saimaanharju).

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.

Tutustu työnantajaan